Petra

Gérecz Petra

terapeuta, Functional Movement Trainer (FMT1)

E-mail: [email protected]

Mobil: +36(30)270-9935

Amíg az álmaidat követed, nem tévedhetsz el! – ez a mondat most már több éve segít előre az életben. Mióta az eszemet tudom, sportolok és lenyűgöz az emberi test, mint mozgásszervrendszer. Számos mozgásformát kipróbáltam (úszás, kézilabda, torna, sziklamászás, atlétika, lovaglás, kevert harcművészetek, sí, …), egyeseket versenyszerűen űztem, míg mások megmaradtak hobbi szinten. Az élvonal azonban sosem vonzott igazán, mindig a természetességet, a harmóniát, az egyensúlyt kerestem.

A Testnevelés Egyetemi éveim alatt ismerkedtem meg Judittal, a Mozgásfilozófiával és azzal a holisztikus szemlélettel, amit ő képvisel, és ami azóta az én életem részévé is vált. Az itt megszerzett anatómiai, terhelésélettani, és funkcionális biomechanikai ismeretekkel valamint a MoTe képzéseken kapott tudásanyaggal csatlakoztam a Mozgásfilozófusok kis csapatához. illetve emellett funkcionális edzőként tevékenykedem.

 

Szerencsés vagyok, hogy két olyan területen dolgozhatok, ami ennyire közel áll hozzám, teljes mértékben kiegészítik egymást és szívvel-lélekkel tudom csinálni. Az emberi test egy csoda. Megérdemli, hogy a számára legtermészetesebb, legegészségesebb módon mozoghasson!

 

Végzettségeim:

Frissítő – svéd masszőr

Kinesio Tapeing

Mozgásos Testelemzés (MoTe A, B, C, D kurzus)

Intelligens Torna

Manuális Neurodinamika és Fasciaorganizáció (MaNeFa)

Thor Gym – Functional Movement Trainer (FMT1)