greff-reka-new

Greff Réka

mozgásfilozófus, sportedző, Pilates oktató

E-mail: [email protected]

Mobil: +36(20)411-7380

A rendszeres mozgás és a sport kicsi korom óta elválaszthatatlan része az életemnek. Gyermek- és kamaszkorom jó részét a ritmikus gimnasztika, majd ezt követően a tánc töltötte ki. Jazz- és klasszikus balettet tanultam, de kipróbáltam magam a társastánc és az ír sztepp mozgásvilágában is.

 

Közgazdász végzettségemmel az egyetem elvégzése után utam a versenyszférába vezetett, ahol a munkám mellett egyre kevesebb időm maradt a rendszeres mozgásra. Az irodai ülőmunka és a mindennapos stressz nagyon hamar éreztette káros hatását: görnyedt testtartás, merev nyak- és hátizmok, fáradékonyság jellemzett. Mivel számomra mindig is a sport jelentette az első számú gyógyírt minden problémára, olyan mozgásformát kerestem, ami segít korrigálni a tartáshibámat, erősíti a hátamat, formában tartja a testemet, kíméli az ízületeimet, feltölt, kikapcsol, harmóniát és szépséget sugároz.

 

Így találtam rá előbb a Pilatesre, majd az Intelligens Tornára, s arra az igényre, hogy tudásomat, tapasztalatomat másoknak is továbbadjam.

 

Végzettségeim:

  • Aerobik sportoktató (TFTI)
  • Pilates edző (Peak Pilates®, Simonfi Ági)
  • Mozgásos Testelemzés és Intelligens Torna (Kondor Judit)
  • Stretching technikák (Almásy Csilla)

 

Hiszem, hogy mind a sportban, mind az életben a siker kulcsa a kitartásban rejlik. Számomra az alábbi gondolatok adnak erőt és lendületet:

 

“A folyó és a szikla összecsapásából mindig a folyó kerül ki győztesen – nem az ereje, hanem a kitartása miatt” – H. Jackson Brown