fizioterapeuta, vezető oktató
Mobil: +36(70)522-8345

Nincs két egyforma ember, nincs két egyforma gerinc! Ezt hallják a tanítványaim és a páciensek is. A jósorsom megadta, hogy a professzionalitásba vetett hitem lépésről, lépésre támogasson. A mozgásos test iránti szeretetem, kíváncsiságom pedig visz tovább.

terapeuta, mozgásfilozófus, sportedző, Pilates oktató
Mobil: +36(20)411-7380

A rendszeres mozgás és a sport kicsi korom óta elválaszthatatlan része az életemnek. Hiszem, hogy mind a sportban, mind az életben a siker kulcsa a kitartásban rejlik.

fizioterapeuta, jógaoktató
Mobil: +36(30)507-3879

Szakmai ismereteimet, tudásomat folyamatosan bővítem, továbbá fontos számomra, hogy olyan csapatban dolgozzak, ahol megvan a szakmai fejlődés lehetősége és ahol a különböző szakterületek kiegészítik, illetve segítik egymást.

manuálterapeuta
Mobil: +36(70)415-1116

Nagyon fontos a különböző területek összekapcsolása, hiszen rendkívül szövevényes az emberi szervezet, és a hatásokra érkező reakciók is hasonlóan sokszínűek.

terapeuta, mozgásfilozófus, személyi edző
Mobil: +36(70)629-1345

Az emberi test a legszövevényesebb rendszer, amit csak a természet alkothatott – éppen ezért működik komplexitásában végtelenül következetesen. Hatással van rá minden, ami körülveszi, reagál mindenre, ami kapcsolatba lép vele. Ezért kell holisztikusan foglalkoznunk Önmagunkkal.

terapeuta, gerincedző
Mobil: +36(20)230-1270

Ma már naponta segítek a gerinc és egyéb ízületi fájdalmakkal küzdő embereken. Célom, hogy segítségemmel minél több ember feledhesse el mozgásrendszeri fájdalmait, műtéti beavatkozás nélkül.

terapeuta, humánkineziológus
Mobil: +36(20)487-3909

“Az, hogy megsebeztek, talán nem rajtad múlt, de hogy a gyógyulás útját választod-e, mindig a te döntésed.” (Desmond és Mpho Tutu)

terapeuta, Functional Movement Trainer
Mobil: +36(30)270-9935

Amíg az álmaidat követed, nem tévedhetsz el! – ez a mondat most már több éve segít előre az életben. Mióta az eszemet tudom, sportolok és lenyűgöz az emberi test, mint mozgásszervrendszer.

manuálterapeuta, szexuálterapeuta

Mindig is az volt a célom, hogy megismerjem a leghatékonyabb terápiás módszereket, és megtanuljam őket helyesen alkalmazni, esetleg ötvözni egymással, így segítve a hozzám forduló embereknek elérni a mielőbbi gyógyulást, fájdalommentes létet.

gyermek gyógytornász, MAES terapeuta, Schroth terapeuta
Mobil: +36(30)424-3755

Már 3 éves koromban „doktor néni” szerettem volna lenni, és a gyógyítás szeretete megmaradt egészen a mai napig. Örömmel foglalkozom gyermekek gyógytorna kezelésével, de nagy figyelemmel fordulok felnőtt pácienseimhez is.

humánkineziológus, funkcionális edző
Mobil: +36(70)384-7949

A mozgás világában a legtöbb feltett kérdésre az ‘Attól függ’ az első válasz. A mi feladatunk, hogy megtaláljuk az összefüggéseket a megfelelő válasz érdekében.

gyógy- és sportmasszőr
Mobil: +36(30)438-1520

A masszázsnak nem csupán a rehabilitációban és a sportolók munkájának támogatásában van nagy jelentősége. Ez az “én-idő”, ami mindenkinek jár, és amit megérdemel.