markesz-dávid

Markesz Dávid

mozgásfilozófus, személyi edző, masszőr

E-mail: [email protected]

Mobil: +36(20)464-0632

Közel 10 éve foglalkozom az egészségmegőrzés, illetve helyreállítás kérdéseivel, ami a mai napig meghatározza az életemet. Mivel a sport is jelentős szerepet tölt be a mindennapjaimban, nem volt kérdés számomra, hogy ezen az úton indítom el a karrieremet.

2012-ben, Pécsett a Szinergia Szakiskolában kezdtem meg fitnesz edzői tanulmányaimat, ahol elsajátítottam jelenlegi tudásom alapjait. Természetesen, ennél többre vágytam, ezért 2013-ban jelentkeztem a Comenius Szakiskola Gyógy- és sportmasszőri képzésére, ahol mély és alapos szakértelemre tettem szert, ami az anatómiát és az élettant illeti. Ekkor már éreztem és tudtam, hogy a két szakmát nagyon jól tudom együtt alkalmazni. Ezt az állítást Judit tovább erősítette bennem. Jelenleg a mentorálása alatt fejlődhetek és végezhetem a Mozgásfilozófia módszerét, amely nagyban befolyásolta a mozgásszervrendszerről alkotott képemet.

Az általam elvégzett tanfolyamok között megtalálható a kinesio-tape szakszerű használata, a köpöly terápia és a flossing is. Továbbá a Mozgásfilozófia rendszerébe tartozó Mozgásos Testelemzés, Intelligens Torna, Mozgásos Tape és a Manuális Neurodinamika Fasciaorganizáció. Tanulmányaimat folyamatosan bővítem, jelenleg természetgyógyásznak tanulok, hogy ezzel is többet adhassak az embereknek.

Számomra fontos, hogy a vendég és a terapeuta között kialakuljon egy csapatmunka, ugyanis a dolgok oroszlánrészét mindig a páciensnek kell megtennie. Véleményem szerint, nekem, mint terapeutának az a feladatom, hogy megmutassam Neked a helyes irányt és végigvezesselek ezen a rögös úton.