gerinc-jegyzet

11 év szakmai tapasztalata és tömérdek szakirodalom után Kondor Judit fizioterapeutánk felfedezte azokat a lyukakat a hazai képzési rendszerben, amit sem gyógytornászoknak, sem edzőknek nincs lehetőségük itthon elsajátítani.

Ebből született meg a Mozgásfilozófia koncepciója, egy biomechanikailag és anatómiailag bizonyított metodika – középpontjában a gerinc védelmével.

 

Képzési rendszerünk éppúgy alkalmas egyéni (gerincproblémákkal küszködő) vendégekkel foglalkozó edzők tudásának gyarapítására, mint a gyógyítással, terápiával foglalkozó kollégák látószögének bővítésére.

Egyedi képzési rendszer

A tanfolyamokat megelőzően egy előjegyzetet (ún. presillabuszt) kapsz, hogy a kiindulási pontokat otthon, nyugodt körülmények között átnézhesd, hiszen erre építkezünk majd együtt a képzések során.

Ezen felül részletes, nyomtatott, interaktív tananyagot és oklevelet kapsz a képzés sikeres elvégzéséről. A képzések végén pedig vizsga segítségével kapunk képet arról (Te, mint résztvevő, és mi, mint előadók), hogy mennyire sikerült maradéktalanul átadni számodra a tudást a képzés során.

Hol és mikor lesz a képzés?

A képzéseket hétvégi napokon tartjuk, általában 10-től 18-ig.

Helyszín: Mozgásfilozófia Városmajor (1122 Budapest, Városmajor utca 30.)

A gerincvizsgálat alapjait és a leghasznosabb mozgásos teszteket tanulhatod meg, hogy magabiztosan fel tudd térképezni nem csak a gerinc, de az egész test állapotát.

A gerinc és a „mozgásos test” leggyakoribb problémáit sajátíthatod el. Megmutatjuk, hogy veheted ezeket észre, és milyen tüneteket okoznak.

Több, mint 10 év szakmai tapasztalatából merítkező gyakorlatcsomag, melynek minden gyakorlatát megmutatjuk – ahogy azt is, milyen tünetre melyek a legalkalmasabbak.

A teljes Mozgásos Testelemzés ABC anyaga a nyak-vállövi területre vetítve; vagyis megtanulhatod, hogyan vizsgáld ezt a területet, milyen teszteket célszerű használnod, milyen tünetegyüttesekkel találkozhatsz, és mi a hatékony gyógymód ezekre.

Kifejezetten a perifériás idegrendszer és a fasciaháló okozta tünetek megismerését és kezelését ismerheted meg. Célzott vizsgálati metodikát, manuális kezelési lehetőséget és tornaanyagot is tanulsz!

Tape felhelyezési technikákról tanulhatsz, de kimondottan a problémákra koncentrálva (pl. fasciacsavarodások, bokaficam).

Szexedukáció egy egészen újszerű köntösben; gyakorló szülőknek, nevelőknek, a téma iránt érdeklődőknek – szigorúan a szakmaiság tiszteltbentartásával.

Kérdésem van!

Van egy érdekes eseted, és elakadtál? Megismernéd a továbbképzéseket, de nem kaptál meg minden információt? Ha nem szeretnél képzésre jelentkezni, de felvennéd velünk a kapcsolatot, írj nekünk!

Az űrlap használatával elfogadod, hogy a weboldalon tároljuk az adataidat.