Mozgásfilozófusként olyan hatékony módszerek birtokában leszel, és azokat magabiztosan tudod használni, amivel a mozgásos szakemberségedet egy magasabb szintre tudod emelni.

Mozgásfilozófusként a mozgásos szakterület bármelyik részében keresett, kiemelkedő tudású és ütőképes szakemberré válsz.

Mozgásfilozófusként a saját sportodat, aktivitásodat is magasabb színvonalon űzheted és élvezheted.

Mit tanulhatsz a Mozgásfilozófus képzésen?

Megtanulod a mély fascialánc kulcsmódszereit testmozgással és manuális technikákkal is.

Mindezt magadon is begyakorolva, megtapasztalva, elsajátítva tudsz igazán magas hatékonysággal segíteni a klienseidnek. A Mozgásfilozófus® a stabilitásán, a mobilitásán, a légzésén keresztül fejleszti önmaga és kliensei számára a legoptimálisabb testhasználatot.

Pont azért, mert nincs két egyforma ember, nincs két egyforma gerinc és nincs két egyforma légzés. Ha már ennyi mindenünk van, akkor tanuljunk meg vele bánni!

Mozgásos Testelemzés® – MoTe®
Intelligens Torna®
LégzésNevelés®
Manuális Neurodinamika Fasciaorganizáció® – MaNeFa®
Mozgásos Tape® – MoTape®

Kinek hasznos?

Minden olyan mozgásos szakembernek ajánlott, akinek célja, hogy tudományosan megalapozott szakmai tudás alapjain gondolkodjon magabiztosan, tervezzen és cselekedjen is a terápiás, vagy segítő munkája során.

A Mozgásfilozófus® saját magán tanulja meg azt a módszert, amit alkalmaz. Az Intelligens Torna® és a LégzésNevelés® gyakorlatai saját tapasztalás útján elsajátított, érzés alapú tréningek.

Azokat a kollégákat várjuk Mozgásfilozófusnak, akik egyetértenek azzal, hogy saját magunk által érdemes példát mutatni a klienseinknek, nem csak a papírozott tudásunkat.

Szükséges előképzettség?

MoTe®, Intelligens Torna®, LégzésNevelés®, MaNeFa®, MoTape®, Mozgásfil Tanműhelyek, hospitálás, egyéni konzultációk, sikeresen teljesített 2 napos elméleti és gyakorlati vizsga!

Milyen hosszú a képzés?

Egyénenként változó, legkevesebb 6 hónap alatt lehet teljesíteni, de maximum 2 éven belül sikeres vizsgát kell tenni a Mozgásfilozófus® tanúsítványért.

Mennyibe kerül?

A Mozgásfilozófus® tanúsítványhoz szükséges tanfolyamok díjai + tanműhelyek díjai + egyéni konzultációk díjai + vizsgadíj

A hospitálásért külön díjat nem számolunk fel.

Hol lesz a képzés?

A Mozgásfilozófia városmajori rendelőjében:

1122 Budapest, Városmajor utca 30.

Mikor lesz a képzés?

Lásd a képzéshez szükséges elméleti és gyakorlati oktatási napokat!

Jelentkezek!
  Kinél tanulhatsz?

  kondor-judit-new

  Kondor Judit

  tanfolyamvezető

  MSc, BSc fizioterapeuta

  PhD hallgató

  mozgástanász

   

  felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/001570

  Hol és mikor lesz a képzés?

  A képzéseket hétvégi napokon tartjuk, általában 10-től 18-ig.

  Helyszín: Mozgásfilozófia Városmajor (1122 Budapest, Városmajor utca 30.)