Ha elsajátítod a MaNeFa anyagát, párhuzamosan láthatod át a perifériás idegrendszer és a fasciaháló gyakran hasonlatos tüneteit.

Ez a kezelés hatékony manuális megoldás lehet a túlerőltetett, diszbalanszos izomzat különböző tünet együtteseire; úgy mint a krónikus zsibbadások, izomgörcsök, diszkomfort érzéskvalitások, pszeudoradikuláris szimptómák, fascia eltolódásokra, és gyakran, olyan esetekben is, amikor valamiért nem segít az eddig jól bevált módszertan.

Mit tanulhatsz a MaNeFa-n?

A neurodinamikát manuális technikákkal kiegészítve használjuk, hatékonyabb eredménnyel, mintha csak önállóan az idegmobilizálást alkalmaznánk. Tulajdonképpen a neurodinamika és a manuálisan végzett kezelésekből szerzett tapasztalatok ötvözete ez a metodika.

Perifériás idegmobilizáció, mely kiegészíthető az itthon még kevéssé ismert Active Release Technique-kel a Triggerpont terápiával, a Mulligan manuál terápiával, vagy akár a McKenzie módszerrel is. Erre egy jól bevált és könnyen használható kezelési sorrendet dolgoztunk ki, mely 30-60 percben elvégezhető.

Kinek hasznos a MaNeFa?

Ezt a meglepően hatékony módszert szeretnénk továbbadni minden érdeklődő kollégának: gyógytornászoknak, masszőröknek, egyéb mozgásos szakembernek, akik egyénileg, manuálisan is kezelik pácienseiket.

Szükséges előképzettség a MaNeFa-hoz?

A megértés és a hatékony kommunikáció végett mindenképpen rendelkezz az alábbi végzettségek valamelyikével:

gyógytornász, masszőr, edző, személyi edző, mozgás terapeuta, Almásy Csilla Gerinckoncepció végzettjei (gerinctréner, dinamikus jógaoktató)

Milyen hosszú a képzés?

A tanfolyam átszervezés alatt!

Mennyibe kerül?

A tanfolyam átszervezés alatt!

Hol lesz a képzés?

A Mozgásfilozófia városmajori rendelőjében:

1122 Budapest, Városmajor utca 30.

Mikor lesz a következő képzés?

A tanfolyam átszervezés alatt!

Jelentkezek!Az űrlap használatával elfogadod, hogy a weboldalon tároljuk az adataidat.

Hol és mikor lesz a képzés?

A képzéseket hétvégi napokon tartjuk, általában 10-től 18-ig.

Helyszín: Mozgásfilozófia Városmajor (1122 Budapest, Városmajor utca 30.)