sarusi_gergely

Sarusi Gergely

lélekterapeuta

E-mail: [email protected]

Mobil: +36(30)879-4242

Hogyan kapcsolódok én a mozgásterapeuták munkájához?

Aki a fasciával dolgozik, nagyon hamar megtapasztalja, hogy bizonyos testi problémák elkerülhetetlenül kapcsolódnak a lelki tényezőkhöz. A mélyfasciával való tornák során feljönnek a mélyebb lelki elakadások, blokkok. Igazi holisztikus látásmóddal a testi problémák kezelése mellett, a mélyebb lelki, pszichés okokat is megkeressük, és az érzelmi stresszoldás révén feloldjuk, ezzel megkönnyítve a testi szinten a gyógyulási folyamatot. Természetesen nem kell arra várnunk, hogy testi szinten is megjelenjen a problémánk, hanem ezt megelőzően, ha úgy érezzük, hogy elakadtunk valahol a saját utunkon, az érzelmi stresszoldó technikák, kezelések révén visszatalálhatunk az életünk helyes ösvényére.

 

Alkalmazott módszerek: stresszoldás One Brain módszerrel, regressziós terápia, energetikai kezelések, Hellinger-alapú család- és rendszerállítás.

 

Meglehet, sőt elképzelned sem kell, hogy körülötted a világ nagyon zajos. Néha a saját gondolataid sem hallod, rohansz a dolgod után, szervezed az életed. Valami ugyan nincs rendben, időnként elgondolkodsz azon, mi okozhatja ezt az érzést benned. Hisz nehéz a szíved, olykor a tested is jelez, és te nem igazán érted, mit üzen. Talán néha arra vársz, mindez magától elmúlik majd. Esetleg bízol benne, hogy egy jó terapeuta kézbe veszi az ügyet és megoldódik a helyzet. Sok már a teher, időd sincs minderre, magadra meg különösen nem. Minden olyan gyorsan történik, és összefolynak a napok.

Most képzeld el, hogy a külvilág zajai elől lehetőséged nyílik bemenni egy csendes szobába, ahol áll két szék. Az egyiken helyet foglalsz te. Valamennyire szorongsz ugyan, de elhatároztad, hogy készen állsz a végére járni, hol a gyökere a problémáidnak, kideríteni, mit kell tenned a javulásért. Már nem kíméletet vársz és azonnali megkönnyebbülést, hanem támogatást ahhoz, hogy végighaladj a rögös úton, amelyen feltárod és feloldod a téged a teljes élet megélésében korlátozó tényezőket.

A másik széken én ülök, és figyelek rád. Együtt megkeressük a problémád okait, és a neked legmegfelelőbb módszerrel a hatékony megoldást. Partnerségben, együttműködve, tisztelettel.

Szeretettel várom hívásod!