sarusi_gergely

Sarusi Gergely

integratív személyiségfejlesztő tanácsadó

E-mail: [email protected]

Mobil: +36(30)879-4242

Hogyan kapcsolódok én a mozgásos szakemberek munkájához?

Aki a fasciával dolgozik, nagyon hamar megtapasztalja, hogy bizonyos testi problémák elkerülhetetlenül kapcsolódnak a lelki tényezőkhöz. A mélyfasciával való tornák során feljönnek a mélyebb lelki elakadások, blokkok. Igazi holisztikus látásmóddal a testi problémák kezelése mellett, a mélyebb, lelki okokat is megkeressük, és az érzelmi stresszoldás révén feloldjuk, ezzel megkönnyítve testi szinten a gyógyulási folyamatot. Természetesen nem kell arra várnunk, hogy testi szinten is megjelenjen a problémánk, hanem ezt megelőzően, ha úgy érezzük, hogy elakadtunk valahol a saját utunkon, az érzelmi stresszoldó technikák, kezelések révén visszatalálhatunk az életünk helyes ösvényére.

 

Alkalmazott módszerek: integrál pszichológia, terápiás kommunikáció, hipno-NLP, szimbólumterápia, Hellinger-alapú család- és rendszerállítás, stresszoldás One Brain módszerrel, regressziós utaztatás.

 

Meglehet, sőt elképzelned sem kell, hogy körülötted a világ nagyon zajos. Néha a saját gondolataid sem hallod, rohansz a dolgod után, szervezed az életed. Valami ugyan nincs rendben, időnként elgondolkodsz azon, mi okozhatja ezt az érzést benned. Hisz nehéz a szíved, olykor a tested is jelez, és te nem igazán érted, mit üzen. Talán néha arra vársz, mindez magától elmúlik majd. Sok már a teher, időd sincs minderre, magadra meg különösen nem. Minden olyan gyorsan történik, és összefolynak a napok.

Most képzeld el, hogy a külvilág zajai elől lehetőséged nyílik bemenni egy csendes szobába, ahol áll két szék. Az egyiken helyet foglalsz. Valamennyire szorongsz ugyan, de elhatároztad, hogy készen állsz a végére járni, hol a gyökere a problémáidnak, kideríteni, mit kell tenned a javulásért. Már nem kíméletet vársz és azonnali megkönnyebbülést, hanem támogatást ahhoz, hogy végighaladj a rögös úton, amelyen feltárod és feloldod a téged a teljes élet megélésében korlátozó tényezőket.

A másik széken én ülök, és figyelek rád. Együtt megkeressük a problémád okait, és a neked legmegfelelőbb módszerrel a hatékony megoldást. Partnerségben, együttműködve, tisztelettel.

Szeretettel várom hívásod!