szőcs_noémi

Szőcs Noémi

mozgásfilozófus, humánkineziológus

E-mail: [email protected]

Mobil: +36(20)280-2106

Ami a mozgást illeti, egész életemben jelen volt. Versenyszerűen kötélugrottam, majd a tánc vette át a főszerepet a sport terén, melyet 8 évig űztem rekreációs szinten. Jelenleg funkcionális edzéseket végzek. Ez a mozgásszeretet vezetett az Eötvös Loránd Tudományegyetem rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakára, melyen 2017-ben diplomáztam. Tudásvágyamnak köszönhetően ezután a Testnevelési Egyetem Humánkineziológia mesterszakán folytattam tanulmányaimat, amely során megismertem az emberi test anatómiáját, élettanát, biomechanikáját, fizioterápiás és rehabilitációs ismeretekre tettem szert, továbbá a dietetikába és pszichológiába is belekóstolhattam.

Az egyetemi oktatás keretein belül ismertem meg Juditot és a Mozgásfilozófiát. A különböző tanfolyamok elvégzése után lehetőségem adódott csatlakozni ehhez a szuper csapathoz, ahol kamatoztathatom a tudásom a terápiában.

Véleményem szerint kiemelt, hogy mindig több nézőpontból feltérképezve, széles látókörrel közelítsünk a megoldandó helyzet felé. Egyáltalán nem biztos, hogy ott kell kezelni, ahol a fájdalmat érezzük, épp ezért elengedhetetlen a megfelelő analízis az együttműködés kezdetekor.

Célom, hogy támogatást nyújtsak egy magasszintű egészségi állapot eléréséhez, illetve fenntartásához. A mozgásszervi panasszal érkezőnek segítségére lehessek, közös munkával megszüntessük a fájdalmat, vagy ami még fontosabb, megelőzzük azt. A kezelési alkalmak végeztével pedig egyolyan elégedett ember távozhasson tőlünk, aki sokkal jobban megismerte teste (és lelke) működését. 😊

 

Végzettségeim:

ELTE – rekreációszervezés és egészségfejlesztés BSc (2017)

Testnevelési Egyetem – Humánkineziológia MSc (2020)

 

Továbbképzések, tanfolyamok:

Mozgásos Testelemzés A, B, C, D

Manuális Neurodinamika és Fasciaorganizáció

Mozgásos Tape

SMR (self myofascial release) a sport- és mozgásszervi rehabilitációban

FDM1

StabilityWorkout